Slaapkamer

Published on augustus 30th, 2016 | by Kelly van der Geld

0

Bepaal eenvoudig het uiterlijk van je slaapkamer

Met de overgang van het ene seizoen naar het andere begint het vaak te kriebelen; je wil het interieur van je woning eens goed opfrissen. Het is dan het handigste om dit te doen met zo min mogelijk aanpassingen die veel werk vereisen. De wanden van de ruimtes in je huis kan je dan ook het beste zo neutraal mogelijk houden. Een witte of gebroken witte teint is eigenlijk altijd goed, en hoeft maar zelden te worden bijgewerkt.  Wil je kleur aanbrengen in je interieur, dan doe je dit met een aanpassing van de aankleding van je kamer. Je slaapkamer op kleur brengen doe je dan ook heel eenvoudig met hoeslakens, dekbedden en meer van dat soort linnengoed.

Inspiratie opdoen

Het is mooi om per seizoen te beschikken over één of twee complete sets beddengoed voor je slaapkamer. Om te kijken welke kleuren en welke soorten beddengoed het beste passen bij het seizoen kan je kijken op de website van een aanbieder die hoeslakens, dekbedden en meer soorten beddengoed aanbiedt. Je vindt doorgaans foto’s van een compleet opgemaakt bed in de kleuren van het seizoen, zodat je eenvoudig een complete set kan bestellen. Bij veel leveranciers is de levertijd slechts één nacht, handig om te weten. Bij de webshop Droomcenter.nl is dat ook het geval!

Houd je beddengoed mooi

Uiteraard wil jij je nieuwe beddengoed net zo mooi houden als toen je het kocht; je wil er tenslotte een langere tijd mee kunnen doen. Het is dan ook praktisch om de onderhoudstips te lezen in het waslabel. Kijk goed naar de maximum temperatuur waarop je het beddengoed kan wassen. Bacteriën laten zich beter verwijderen uit textiel wat je op hogere temperatuur mag wassen. De kleur beschermen kan je doen met een speciaal doekje wat je in de wasmachine laat meedraaien, je kan ook kiezen voor een scheut azijn bij het wasmiddel.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑