Interieur

Published on juli 13th, 2016 | by Kelly van der Geld

0

De beste oplossing voor schone matten

Hoe zorg je ervoor dat de matten in je bedrijfsgebouw altijd schoon zijn? Dat kun je eigenlijk op twee manieren doen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf matten te kopen. Dat betekent echter wel dat je vervolgens zelf moet regelen dat de matten in goed conditie blijven, en dat je ook zelf moet regelen dat de matten zo nu en dan schoongemaakt worden. De andere, meer populaire, optie is dan ook om matten te huren. Op die manier heb je zelf geen omkijken naar de matten. Echter, deze oplossing is vrij duur, en gaat vaak gepaard met vervelend contracten, waar je lang aan vast zit. Gelukkig is er nu een derde optie: de Mattenservice.

Waarom Mattenservice.nl?

Mattenservice.nl biedt een unieke tussenoplossing, die de nadelen van de meest gekozen opties (zelf kopen van matten of huren van matten) tegen elkaar wegstreept. Bij dit bedrijf huur je in feite matten zonder dat je vastzit aan een duur contract. Je hebt dus helemaal geen opzegtermijn, en je kunt op ieder moment besluiten de service te beëindigen. Het is echter wel een structurele oplossing voor het schoonhouden van matten: zolang je de service aanhoudt, worden die schoongehouden en verzorgd, zodat je matten er altijd goed uitzien.

De laagste prijs, de beste service

De unieke manier van verhuur van matten maakt Mattenservice.nl een geweldige partner voor veel bedrijven, die wel een goede prijs-kwaliteitsverhouding zoeken maar niet vast willen zitten aan langdurige en dure contracten met een lange opzegtermijn. Je kunt de service zelfs vier weken op de proef nemen, als je niet meteen overtuigd bent van de verschillende voordelen. Er is dus eigenlijk geen reden om je matten niet te laten reinigen door Mattenservice.nl; een structurele oplossing zonder alle nadelen waar je normaal gesproken tegenaan zou lopen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑